Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Mehmet Anadolu Lisesi

Telefon : 05548357961
Belgegeçer : 0428 411 2061
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sehitmehmetanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Şehit Mehmet Anadolu Lisesi Cumhuriyet Cad. PTT karşısı Nazımiye/ TUNCELİ
VİZYON : Nazımiye Şehit Mehmet Anadolu Lisesi, gelenekle değişimi bütünleştirmeyi başarmış, akademik ve etik standartları yüksek, İl içinde saygın ve ülke dâhilinde örnek gösterilen bir okul olmayı amaçlamaktadır. 21.yüzyıla Model ve Lider bir kurum olmanın sorumluluğu ile Tunceli İlinin en başarılı Eğitim Kurumu olmaya kararlıyız. Her öğrencinin öğrenebileceğine inanıyor ve başarısızlığın olmadığı okul olmayı gerçekleştireceğiz.
MİSYON : Nazımiye Şehit Mehmet Anadolu Lisesi, Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyetimizin temel bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Değerlerini benimsemiş, insana ve insan haklarına saygılı, özgüveni yüksek, çalışkan ve yaratıcı, yurt, millet ve tarih bilincine sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :9
Öğrenci :44
Derslik :6
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :129
Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)
Saatler : 08.20 - 15.30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Tunceli Merkeze 35 km olan Nazımiye ilçesinin merkezinde bulunmaktadır. Gün içinde Belediye otobüsü ya da saat başı çalışan minibüslerle Tunceli merkeze ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri : Okulumuzun bulunduğu Nazımiye ilçesi ile ilgili ayrıntılı bilgiye Kaymakamlık´ın sitesinden ulaşabilirsiniz... http://www.nazimiye.gov.tr/default_B0.aspx?content=1015
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Nazımiye İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :